112 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT 20 x 24 CM
ISBN 978-91-7469-068-2
PRIS 209 KR


BESTÄLL
Stina Tiselius

Sticka grytlappar

Mönster & inspiration

En hel bok tillägnad grytlappar! Den första i sitt slag.

Stickat och retro är på tapeten. Och jo, det går utmärkt att sticka grytlappar! Den här boken är unik i sitt slag – det finns ingen annan bok om grytlappar.

Vad väcker väl fler mormorsminnen än fina hemgjorda grytlappar? Nu kan du sticka dem själv! Det är enkelt, går snabbt och är perfekt för den som vill komma igång med att sticka. Du behöver inte ens köpa garn – det räcker med restgarner. Varför inte överraska med en egenstickad grytlapp till middagsbjudningen nästa gång, en garanterat uppskattad och användbar present!

Sticka klassiska lappar, retrorutor, modernt kabel­stickat eller pippitröja-mönstrat, shabby chic-lappen, djur och fantasifulla odjur... här finns till och med mönster på påsk- och julgrytlappar. Eller vad sägs om en stickad gryt­vante? Eller en lapp som ser ut som en mössa?

Boken innehåller ca 30 mönster. Alla är för stickning men många har virkade detaljer. I stick- och virkskolan längst bak lär du dig grundläggande tekniker, illustrerat med pedagogiska foton. Grytlapparna är fotade i olika mil­jöer på ett lekfullt sätt.

STINA TISELIUS arbetar som grafisk formgivare. Hon har ett brinnande intresse för de flesta former av handarbete och driver bloggen garnterapi.com.
Topplistan:
1. Starka kvinnor
2. Sveriges landskap
3. Kompisar online
4. Uppkopplad, urkopplad, avkopplad
5. 101 idrottslegender
Nu finns vår barnboksfigur MIFFY på kläder hos HENNES & MAURITZ! Det känns otroligt roligt!
Vår duktiga agent Amelie Bennet har nu sålt rättigheterna för STUDENTKÖKET VEGO till Tyskland.
Vill du ha vårt NYHETSBREV? Anmäl till sandra@ordalaget.se